Cine suntem:

 

Compania Fomco Prodimpex S.R.L. (“Fomco”) a fost infiintata in Octombrie 2002 si este o componenta a Grupului Fomco.

Activitatea este structurata pe mai multe directii de business, insa un element essential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto.

Avand o experienta de peste 12 ani de activitate in aceste domenii, Fomco ofera Solutia rapida si eficienta pentru a monitoriza activitatea, caracteristicile individuale si starea de functionare, a fiecarui vehicul  din flota Dvs.

Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.

In decursul celor 12 ani de activitate, Fomco a garantat satisfactie autentica prin ofertarea de produse puternice, manifestand o permanenta dedicare nevoilor si cerintelor clientului.

Astfel a introdus pe piata din Romania, produsele unor firme recunoscute pentru performantele si fiabilitatea ridicata a carecteristicilor acestora, devenind unic importator si distribuitor al produselor si sistemelor Soneridge – fabricant de top in domeniul tahografelor.

Prin vanzarile directe si spatiile destinate pentr suport si service, partenerii nostri de afaceri isi aduc aportul la extinderea retelei de distributie si service la nivel national.

Obiectivul nostru/Misiunea noastra:

 Obiectivul nostru este de a crea valoare pentru clineti, parteneri si oricare dintre investitorii nostri, prin solutii rapide la cerintele pietei, produse si servicii de calitate si nu in utlimul rand prin respectarea principiilor etice ale comportamentului de afaceri.

Valorile noastre:

 Valorile noastre sunt reprezentate prin: orientare catre client, excelenta, integritate, corectitudine, munca in echipa, crestere continua, adaptabilitate, raspundere sociale.