Sisteme de monitorizare a combustibilului şi accesorii

Dispozitiv AVL prin GPS cu sondă de nivel de combustibil

Echipamentele Ecomotive AVL sunt echipamente de localizare prin sistem GPS, utilizat pentru localizare si colectare de date, care permite transferul informatiilor colectate la server prin reteaua GSM. Se preteaza pentru monitorizarea in timp real a traseului si locatia autovehiculelor.

Informatiile captate cuprind locatia, viteza, nivelul de incarcare al acumulatorului, nivelul combustibilului.

Echipamentele sunt prevazute cu posibilitati multiple de conectare la diferiti senzori, care pot permite monitorizarea consumului de combustibil, identificarea conducatorului auto, monitorizarea temperaturii sau comunicarea prin Bluetooth.

Datele includ locaţia, viteza, nivelul de încărcare al bateriei, nivelul de combustibil şi multe altele. Echipamentul este dotat cu o serie de intrări şi ieşiri ce pot fi folosite pentru diferite scopuri. Receptorul este unul cu dublă constelaţie capabil de a produce semnale de calitate chiar şi în zonele urbane dens locuite.

Echipamentele Ecomotive AVL sunt de 3 tipuri: microGPS doar pentru urmărire, miniGPS pentru urmărire şi monitorizare a nivelului de combustibil şi midiGPS pentru a asigura funcţionalităţi cum ar fi descărcare tahografe de la distanţă, conexiune Bluetooth sau RF şi compatibilitate CAN/FMS/OBD II:

DieselMeter este un senzor capacitiv ce poate fi ataşat în vederea măsurării continue a nivelului pentru orice combustibil neionic. Aceşti senzori prezintă o stabilitate excelentă la temperaturi cuprinse între -20 şi + 50 °C, furnizând în mod repetat măsurători excelente, fiind conectaţi prin intermediul unei interfeţe RS485.. Acest dispozitiv este ideal pentru monitorizarea nivelului de combustibil din rezervorul oricărui vehicul.

Senzorii sunt fabricaţi în trei mărimi standard: 30, 70 şi 120 cm şi fiecare poate fi tăiat la 60% din lungimea iniţială. Senzorii sunt livrați cu garnituri Viton şi o flanşă de montaj.

este un dispozitiv de măsurare continuă a nivelului care are la bază principiul sondei capacitive

DieselMeter poate fi folosit până la trei rezervoare – două conectate şi una separată sau trei separate. Aceşti senzori sunt dotaţi cu o interfaţă RS485 foarte rezistentă, capabilă să tolereze orice contact nedorit. Fiecare senzor este calibrat separat pentru a oferi o stabilitate excelentă la variaţiunile de temperatură.

Cum vă va ajuta acest sistem?

Să îmbunătăţiți

 1. Consumul
 2. Monitorizarea şi înregistrarea temperaturii
 3. Costurile aferente comunicării
 4. Controlul costurilor la vehiculele cu mai mulţi şoferi

 

Să reduceţi

 1. Fraudele de combustibil
 2. Bunurile deteriorate
 3. Factura de telefon
 4. Raporturile privind costurile

Motive MAJORE pentru a cumpăra

 1. Monitorizează-ţi nivelul de combustibil în timp real
 2. Detectarea alimentărilor automată şi detectare a scăderilor semnificative a nivelului de combustibil
 3. Design rezistent în conformitate cu IP68
 4. Mesagerie prin telefonul personal cu ajutorul interfeței Bluetooth
 5. Istoric al mesajelor
 6. Înregistrarea modificărilor de temperatură neaşteptată
 7. Monitorizarea în timp real a temperaturii bunurilor
 8. Partajarea cheltuielilor generate intre centrele de cost

PDF Document Downloads